Productes

La principal activitat de l’Empresa, dins del sector metal.lúrgic, és la mecanització i construcció de peces, la reparació i el manteniment de quasi tot tipus de maquinària industrial.

Una altre activitat, desenvolupada professionalment, seria la de la construcció i fabricació de Maquinària Industrial.

Realitzem desde el disseny fins a la electrònica i posada en funcionament de les mateixes, en col.laboració amb aliats professionals de l'empresa, del propi sector.
Reparacio i manteniment de maquinaria industrial Mecaman Pujol
Dins la mecanització de peces, podem construïr diferents tipus de peces, treballant amb una àmplia gamma de dimensions, i fer diferents tipus de mecanitzats, estriats, dentats, etc., a partir de mostres, plànols, especificacions, de manera unitària i/o especial, o bé en sèrie (sota consulta prèvia en aquest cas), també podem fer el disseny, construcció i muntatge de prototips i/o conjunts, i construcció d’utillatges industrials, entre d’altres. També podem fer equilibrats de peces.
Treballem amb diferents tipus de matèries primeres, com acers de gran resistència, acers al carboni, aluminis, inoxidables, acers de construcció, coure, llautó, plàstics tècnics, fundició, etc.
Podem adquirir nosaltres mateixos les matèries primeres, o bé ens poden ser subministrades per el client, segons sigui la seva necessitat.
El manteniment de maquinària industrial podem realitzar-lo de manera continuada i preventiva a les instal·lacions del client “in-situ”, assegurant el bon funcionament de la maquinària i intentant prevenir possibles problemes o averies. També podem desplaçar-nos, en moments puntuals, a les instal·lacions del client, per solucionar o donar resposta ràpida aquelles situacions d’averia greu, o no, causa del mal funcionament de la màquina, o causa de la seva parada i/o parada de producció.
En tots els casos, sempre disposem de les nostres instal·lacions i maquinària per donar solució, si és necessari, a possibles averies, ja siguin màquines o peces/parts més petites. I també per reparacions i mecanitzacions que surgeixin del mateix manteniment que realitzam o averia que estiguin reparant. És una altre activitat principal de l’Empresa, reparacions de peces provinents del manteniment que realitzem a les instal·lacions dels nostres clients, o bé subministrades per els propis clients.
En totes les activitats desenvolupades per l’Empresa, hi ha total confiança en el nostre personal, així com la implicació per part de tota l’empresa, per tal de garantitzar la qualitat dels nostres serveis/productes, i buscar la millora continua d’aquests, amb la finalitat d’aconseguir la satisfacció dels nostres clients.
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Producte de Mecaman Pujol
Avís Legal | Programació web Net Engineer
Utilitzem cookies en el nostre web. Les fem servir només per recollir estadístiques d'ús sense emmagatzemar dades personals. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més informació